Skip to content
Kyano Digital

Afgelopen september begon Richie zijn stage bij ons. Richie maakt onderdeel uit van ons team aan designers. Deze week is zijn stageperiode alweer voorbij, daarom vroegen wij aan Richie hoe hij zijn stageperiode heeft ervaren:

CMD stage

“Ik volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan NHL Stenden in Leeuwarden en zit momenteel in mijn vierde jaar. Bij deze studie is het een vereiste om een half jaar stage te lopen. Ik ben bij Kyano Digital terechtgekomen door school. Kyano Digital stond op een goedgekeurde lijst van bedrijven die door mijn school werden aangeboden.

Bij Kyano leer ik voornamelijk over user experience (UX) en user interface (UI). Ik heb al eens een minor gevolgd op dit gebied en dat is goed bevallen. Dus de afgelopen tijd heb ik mijn kennis optimaal kunnen verbreden en ingezet.

Ik help mee bij het ontwerpen van websites en applicaties. Het designen van een website heeft mijn voorkeur en hou ik mij ook het vaakst mee bezig. Ik werk voornamelijk samen met Kenny, Sanne en Gianni. De samenwerking verloopt goed. Kenny heeft mij bijvoorbeeld veel kunnen leren over Figma en zo heeft Gianni mij geleerd om kritisch naar mijn ontwerpen te kijken. Ik heb de afgelopen maanden veel feedback van hen ontvangen, waardoor ik mijn designs heb kunnen verbeteren.

Ik vind de sfeer binnen Kyano Digital heel relaxt. Er werken veel jonge mensen van mijn eigen leeftijd, wat het werken hier erg prettig maakt. Ook het focuswerken vind ik echt fijn. Ik kijk zeker positief terug op mijn stageperiode!”

Ben je zelf op zoek naar een leuke stage op het gebied van marketing, design of development? Bekijk dan onze openstaande vacatures en misschien zien we je snel op ons kantoor!

Delen:


Kyano Digital